Titta hit MXp, jag har svarat på dina frågor!

Hen som driver Mossadbloggen (länk i ett tidigare inlägg) har publicerat någon sorts lista som hen vill ha svar på. Den ser ut som nedan. Jag tänkte jag skulle svara på hens påståenden, kan ju vara bra om inte annat för att få tyst på den lille nazisten och IFK-supportern från Lindome som är här inne och bråkar, heilar i ena sekunden och är extremt prosionistisk i andra, och hotar med att hacka min sida. Moget liksom. Jaja, skit i det, vi kör.

(1) Judarna har ingen rätt till en stat i 'Palestina'.

Jo, säkert. Bara inte just där det redan bodde en massa folk som bott där under flera tusen år, och inte bara till dem enbart.

(2) Judarna stal arabiskt land.

Nej, de fick det av ett världssamfund och resterna av ett gammalt dammigt te-imperium som inte hade någon rätt att ge bort det in the first place.

(3) Palestina har alltid varit ett arabiskt land.

Säkerligen inte. Det har nog bott flera hundra olika folk där och ett hundratal, säkerligen,  gör det fortfarande. Alltså inte "arabiskt land".

(4) Palestinierna är ättlingar till kanaaniterna och fanns i Palestina långt före judarna.

Inte en susning. Jag är visserligen konfirmerad, så jag känner igen det där med kanaaniter, men vad det är får jag nog använda wiki för att få reda på. Gör det någon skilland i om det är rätt eller fel att hälla vitt fosfor på barn?

(5) Sionism är rasism, anti-sionism skiljer sig från antisemitism.

SIonismen är en rasistisk ideologi, men det är all imperialism. Antisionism kan skilja sig från antisemitism men behöver inte göra det. Det är det här hen på Mossadbloggen och sjukdomsfallet som kallade sig Fuck off and die och inte kunde stava till loser vilket han anklagade mig för att vara, ni minns, har såna extrema problem med att fatta.

Nazisterna är både antisemiter och antisionister. Jag, och absolut största delen av vänstern till vänster om vänsterpartiet i Sverige är bara antisionister, dock av helt andra skäl än nassegrisarna. Men Mossadbloggen och Fuck off and die vill inte att det ska vara någon skillnad, och är heller inte intresserade av det, det är därför de blir så extrema i sitt försvar av mördarstaten.


(6) Att kritisera Israel gör dig inte antisemitisk.

Precis.

(7) Israels politik orsakar antisemitism.

Ja, tyvärr gör det nog det.

(8) Israel är en teokrati.

Mja. En statsbildning med en slags borgerlig demoteokrati skulle jag vilja säga. Fast det är tveksamt om man kan påstå att en stat som har raslagar kan sägas ha social demokrati...

(9) Israel bör ersättas av en binationell stat där judar och palestinier lever tillsammans.

Japp. Den kan gärna få fortsätta heta Israel även om jag tror att just det namnet är en del av bekymret från början. De kanske borde ha prövat att döpa landet till något neutralt?

(10) De som stöder Israel kritiserar bara araber och aldrig israeler.

Går det att uttala sig mer kategoriskt? Det finns nog lika många åsikter som det finns de som stöttar Israel.

(11) Kritiken mot Israel vid universiteten är skyddat av den akademiska friheten.

Inte en aning.

Kommentarer
Postat av: Johannes

Håller helt och hållet med dig angående svaren, Nicklas. Mycket bra svar, saker och ting kan knappast bli tydligare.

2009-08-01 @ 00:01:43
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Proletären är en rasistisk liten sekt befolkad av den lilla skara som kvarstår av den trötta gamla kompostvänstern.Jag föll i gapskratt över din okunskap ovan.Vad skönt det ska bli när gamla fascister som du dött bort.

2009-08-01 @ 13:27:31
Postat av: Nicklas Eriksson

Vad bryr jag mig om Proletären? Jag är inte medlem i det parti som driver den. Men det hade du sett om du tagit dig tid att läsa om min blogg.Jag föll i gapskratt över att du inte kunde det.

2009-08-01 @ 13:33:10
Postat av: Fredrik

Du delar deras fascistiska och rasistiska ideologi (och motsätter dig det judiska folkets rätt till självbestämmande sitt hemland), och du är ignorant. Du är också öppet palestinavänlig.Finns ingen anledning att göra större skillnad mellan idioter än så.

2009-08-01 @ 13:42:52
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej lille vän. Jag är inte stalinist som de. Vi skär varandras åsiktslinjer i många punkter, men statssocialism är inte en av dem. Men jag antar att du inte begriper skillnaden?Tja, jag hade inte gastat så högt om rasism om jag var du lille internetkrigare. Det är du och inte jag som stöttar en stat med raslagar.Puss och godnatt!

2009-08-02 @ 20:50:40
Postat av: Karl-Alfred, en ung sjoman

Fredrik (som jag antar ar samme idiot som fuck off and die), ar det rasistiskt att vara palestinavanlig? Det hade jag inte en aning om.Tack for senast, Nicke, det var skoj! Har en tur till Kap Horn nu och sedan ar jag hemma igen. Vi far la hitta pa nagot da? Ska ta med Jeff och Brian från Belfast denna gangen, de kommer att alska stan!

2009-08-02 @ 21:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0