Gatorna ska sopas rena, hela världen kommer hit!

Den store nye och redan högt älskade ledaren Barack Hussein Obama ska den tjugonde januari sväras in som president över USA.

Hans närmsta grannar, de som bor runt Vita Huset men utan att ha tak över huvudet, bussas bort. De slipper visserligen militärläger som thailändarna slängde horor och tiggare i inför något flashigt evenemang i Bangkok för ett antal år sedan, och "försvinner" knappast som mången vagabond säkert blivit inför storpolitikens, högfinansens eller den genomkorrumperade idrottens triumfer i österled eller som det säkerligen kommer att bli i Sydafrika 2010. De får enkla bussbiljetter till härbärgen där de får varm mat eller också får de gå på bio.

Men det där är skit sak samma. Det som stör mig är att det är så in i helvete ovärdigt människor att göra på det viset. Hemlösa är inte jobbiga skadedjur, horor är inte parasiter som måste sopas bort så att de inte ska störa när de rika vita ska skriva historia! De är människor de också!

Det är Barack Hussein Obamas företrädare som sett till så att gatorna runt Vita Huset är fulla av människor som aldrig ens blivit utförsäkrade (såsom håller på att hända i Sverige nu eftersom hans ideologiska likar fyller på med hemlösa och horor här också, trappan vid Börsen är full av fyllon i riktigt taskigt skick när vädret tillåter) för de har aldrig ens varit införsäkrade från början!

Innan han tar emot väskan
med avfyrningskoder till de fredsbringande amerikanska kärnvapnen kan han ju se till att sopa gatorna runt Vita Huset rena på riktigt. Genom att se till att de som lever där får tak över huvudet och arbete. Sedan blir de billigare och billigare för varje dag som går för att till sist vara med och bidra till systemet istället för att tvingas ta emot det lilla som D.C. eller kyrkorna (dessa hycklare som borde piska politikerna istället för att samordna jävla "charity" så att rika kan köpa sig ett gott samvete) kan bidra med.

Ge dem statliga arbeten för fan, det har ni råd med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0