Minkattack mot Blondinbella!
En flådd mink säger mer än tusen drinkar på Kharma


Moahahahahaaaa!


Det här var något av det roligaste jag sett! Blondinbella höll sin egen lilla "loppis" och skulle sälja av lite av sina gamla pälsar när två djurrättare dök upp och levererade en flådd mink till det poshiga överklassgänget.

Skapade såklart panik.
Fjollor, har ni aldrig sett ett djur som blivit av med sin päls till er förut?

Roligt också eftersom
det bevisar att djurrättare har humor;)

Kommentarer
Postat av: Calle

Hm, vad är det de säger, om slakterierna hade glasväggar skulle alla vara vegetarianer? Jag äter kött så jag känner inte jag kan moralisera över pälsbärande - men visst är det intressant och tragikomiskt att Blondinbella kan gå runt med tiotals minkpälsar på sig, medans ett endaste djur får henne att skrika i högan sky.

2009-02-09 @ 15:52:25
Postat av: Nicklas Eriksson

He he, ja:) stor humor hon bjuder på med sitt blåblodiga entourage!

2009-02-09 @ 17:15:41
Postat av: Robin

Jag tycker att man kan moralisera om päls även om man äter kött.

Pälsindustrin har ingen funktion mer än att klä överklasen med djurhudar.

Att föda utt djur för slakt kan även jag som köttätare faktiskt ha lite problem med ibland.

Men att föda upp djur enbart för att flå dem för att seda klä överklassen (felet är inte att de klär överklassen, det är nästa bara de som har råd att betala, det är lika fel em en arbetare köper den typ av päls)är för mig vidrigt.

2009-02-09 @ 18:37:15
Postat av: Daniel

Inte för att vara den som är den.. men är det verkligen en mink på bilden?

2009-02-09 @ 20:24:45
Postat av: Nicklas Eriksson

Hehe, nej en mink är det verkligen inte. Jag tror att det är nån sorts förvildad hund. Alla som går runt med Canada Goose-jackor har ju en krans av hundpäls runt huvan. Tror de något annat är det inte jackan de betalar för utan dumheten.Robin, jag håller verkligen med dig.

2009-02-09 @ 21:25:08
Postat av: Ohyra

HAHAHAHA fy faen vad skoj. Djurrättare med humor, dom där två borde få nåt pris eller nåt.Jag äter kött och min morsa tvingade mig och min lillebror hänga på till en hönsslakt för att vi skulle veta vad maten kom ifrån. Om man inte kan svälja ett dött djur eller dödandet av den bör man inte käka eller bära det enligt mig. Det enda jag har problem med är väl att äta gris.Sen har jag ju inte päls... även om jag har en gammal skinnjacka jag ärvde av farsan med fårpälskrage. Meh...Men just farmar för pälsuppfödsel har alltid kännts lite... inte ok.Hursom grymt kul video

2009-02-10 @ 17:50:16
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej, jag håller med. En annan kommer ju från landet och har sedan tidig ålder sett döda grisar, älgar, rådjur, harar och annat som hängt, flåtts, styckats och till sist ätits, så jag har inte några bekymmer med att svälja dödandet. Jag är av ståndpunkten att människor ÄR mer värda än djur oavsett vad kvasifilosofiska djurrättare säger, men just uppfödningen för bara pälsens skull kan dra åt helvete. Om de åt minken vore det väl en sak, men jag kan inte tänka mig annat än att den smakar räv.Videon är suverän! Det är lite "tick-tock feeling" när de går in i salen och det blir tyst fram tills vrålet kommer, ha ha ha!

2009-02-10 @ 18:19:54
Postat av: Miss Borderline

Hej Nicklas!Nej tyvärr är det inte mina hundar:(Men visst är det en vackert målad tavla! Vet inte alls vilka hundarna är eller vem som målat tavlan tyvärr, hittade bilden nånstans på nätet för ganska längesen./ Miss B

2009-02-10 @ 22:16:41
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: LEIA-MAJA

Nä....jag kan inte tycka att det var rätt sätt att agera på...sen säger jag inte att jag tycker att det är försvarligt att äga tiotalet pälsar ( speciellt nyproducerade)Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0