Jag, en medgångssupporter.

Års- och medlemskort ska inom en snar framtid klippas i två bitar och avsändas i retur till Gaisgården. Alla prylar jag har som är grönsvarta ska läggas i en kartong och bäras ner till soprummet.

Jag har gett GAIS en tredjedel av mitt liv. Den har bara gett skit tillbaka och nu är jag trött på det. Jag har varit med på Bollspelaren och sett er torska mot fucking jävla Sylvia! Jag har åkt 60 mil enkel väg till Strömvallen för att se er få stryk. Jag var till och med med i grusgropen i Jonsered och såg er få stryk i division två. Jag har stått på allsköns jävla "arenor" i svensk lingonserie och tokstöttat i en dekad nu.

GAIS, ni får klara er i superettan utan mig. Stötta i med- och motgång står det ju i sången, kanske någon invänder? Nej, för det finns bara motgång som gaisare. Medgången är bara tillfällig och jag orkar inte med mer förnedring. Jag har svalt tillräckligt. Knacka mig på axeln om ni kommer tillbaka till Allsvenskan någon gång så ska jag se om jag orkar få en gratisbiljett till någon match, för nu är jag trött på er.

Hej då!

....


Jaja, vem fan tror jag att jag lurar? Det är klart jag inte kommer att göra det där! Men jag lovar er att det är så det känns!


Kommentarer
Postat av: Bahlool

hehe du verkar vara som jag, a sucker for lost causes...man stödjer alltid dem som lider, är på förlorarsidan eller är födda losers. Man vet de aldrig kommer lyckas men hoppet finns där ;)

2009-08-08 @ 02:35:10
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Mja, jag håller alltid alltid på underdogen. Mycket av det enkla skäl att jag anser att ingen ska behöva VARA underdog. Men sucker for lost causes vet jag inte.

2009-08-09 @ 17:47:09
Postat av: Per

Hehe, GAIS är ju lustiga. Men man får tänka på att det finns djurgårdare, det vore ju det absolut värsta som kunde hända, att man en dag skulle vakna upp som gårdare.

2009-08-10 @ 14:06:42
Postat av: Nicklas Eriksson

Just i detta ögonblick finns det INGET lustigt med GAIS, det kan jag garantera.

2009-08-10 @ 19:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0