Bra jobbat, Helsingborgspolisen!


Ännu ett exempel på polisbrutaliteten i Helsingborg. Nästa gång slår polisen ihjäl någon.


Jag hade bestämt för mig att pepparsprayen när den kom sades bara skulle få användas på hotfulla som riskerar att skada? Kan någon förklara hur den kvinnliga polisen som sprayar X i ansiktet kan känna sig så extremt hotad att hon måste ta till ett vapen som permanent kan skada synen med ett 2 meter högt staket emellan? Är hon så feg ska hon kanske inte vara polis.

Kommentarer
Postat av: Ernst Dick

Sorry om jag gjorde dig upprörd jag gillar inte jacie Arklöv, jag gillar bara att dra saker till sin spets. jag e själv emot alla totalitära systenm och företrädare!

2009-08-30 @ 14:52:48
URL: http://gais.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Det är okej.

2009-08-30 @ 15:20:11
Postat av: Cheezle

Snutsvin

http://www.youtube.com/watch?v=xF4VWV0gUck

2009-08-30 @ 16:40:03
Postat av: Mr. A

Jo fast du Nicke. Man har ju inte direkt någon aning om vad som föranlett detta eller vad situationen handlar om överhuvudtaget. Nu är det billig propaganda du sprider. Väldigt billig tyvärr.

2009-09-01 @ 08:13:09
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag vet precis vad som föranledde det. Jag var visserligen inte där den här gången, men jag har stiftat bekantskap med farbror Blås hårda nypor i Helsingborg förr. Alla uppgifter som har kommit fram är så samstämmiga att det inte finns en chans att alla som har vittnat om barbarernas framfart skulle ljuga allihop.

2009-09-01 @ 08:52:01
Postat av: Rog

Undrar om det är som så att Kalmarpolisen och Helsingborgspolisen får en sidoutbildning i att bete sig som rediga svin? Det verkar nästan så. Eller placerar man alla idioter som lågpresterar sig genom polishögskolan på dessa orter?

2009-09-03 @ 22:02:03
URL: http://blogghelvetet.se
Postat av: Per

Över hälften av de som är snutar borde inte få ansvara över mer än möjligen en parkeringsruta i Lycksele. Drar man vapen emot obeväpnat folk så ska man inga vapen ha. Snutar ska undvika våld och klara av att prata sig ur situationer, men när såg man en snutjävel försöka prata bort en situation sist? På 50-talet? Nä, vi får göra som i Norge, skjutvapnen ska sitta fastlåsta i bilarna så galningarna inte får löst dem så ofta.

2009-09-04 @ 00:31:27
Postat av: Nicklas Eriksson

Rog: Västerås är riktiga praktgaltar också kan jag lova. De schäfrarna de har på sin förbannade hundavdelning är riktiga skallgalningar de också. Det är ingen slump att de har metallkoppel i Västerås.



Per: de behöver ju inte prata bort något här eftersom pickadollen hjälper dem att slippa.

2009-09-04 @ 08:14:56
Postat av: peter

Man kan nästan tro att detta är AFAs hemsida hur i helvete kan man försvara fotbollshuliganer som inte borde få titta på en match för dom är inte det minsta intresserade av fotboll lägg ner den här bloggen dagiset väntar

2009-09-06 @ 21:06:33
Postat av: peter

Niclas och per det är nog tur att Polisen finns annar är det ju inte så långt till Norge per åk dit så man slipper dej du kan ju försöka prata dej ur en situation där ett påtänt kräk försöker attackera dej då tar man nog fram pistolen och sätter ett skott i benet på han

2009-09-06 @ 21:14:05
Postat av: Nicklas Eriksson

Peter Crona : Godmorgon, hur är läget i Arild idag?



Du har uppenbarligen inte den ringaste kunskap om vad du pratar om när du säger att fotbollshuliganer inte har något intresse av fotboll. Antar att du är en sån arg vit man som tror att AFA och RF:S medlemmar är från övre medelklass som vill ha lite spänning, lever på farsans pengar och aldrig har haft jobb?



Det enda du behöver ha otur med är att vara på fel plats vid fel tillfälle. Då drabbar det dig också, för polisen har inga vänner.



Vad har du för belägg om att GAIS-supportrarna var påtända? Och du ser att det är ett över två meter högt staket mellan suggan och supportern va?



Här ligger Arild http://hitta.se/LargeMap.aspx?var=Arild

2009-09-07 @ 07:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0