Italiens senaste steg mot en fascistisk stat.

Italien har tagit ett nytt steg, ännu närmare att åter bli en sant fascistisk stat.

Nu ska soldater åter sättas in mot civila, den här gången mot camorran som enligt inrikesminstern förklarat landet krig.

Och visst, det kan vara ett sätt att komma åt camorran, men frågan är vad det gör med landet. Enligt Tomas Lappalainen som skrivit boken "Maffia" är enda gången i historien som maffian gått bakåt just när Il Duce styrde senast. Fascisternas lagar hade inga behov av bevis och rättvisa rättegångar. De visste vilka som var maffia, skickade hem soldater till familjerna som helt enkelt sköt dem. Och visst, maffian gick tillbaka.

Detta är inte lösningen på Italiens problem. Lösningen är att komma till rätta med italienarnas nationalproblem, korruptionen. Endast så kan maffian tvingas tillbaka utan huvudskott på en gårdsplan. Om ingen vill anlita maffians tjänster (för alla tvingas inte, långt därifrån!) så kommer de långsamt att förtvina och försvinna. Hydran avlider utan mat, som alla andra monster.

Kommentarer
Postat av: Roger

Tyvärr kommer nog situationen i Sydafrika följa samma utvecklign. Dess enda mer eller mindre stabila element finns ju inte kvar. Så nu är det väl mer eller mindre öppet för powerhungriga att korumpera landet än mer... =/

2008-09-25 @ 22:24:30
URL: http://www.flumdrutt.se
Postat av: Roger

Tror jag glömde skriva mitt namn osv igår när jag i min hast klistade in denna länken. Det är en blogg jag skapade för att kunna ge SD med anhängare en liten känga. Att jag klistrar in den här är för att jag undrar lite om du vill skriva lite där med. Vet att du har en blogg redan och att tid är ngt värdefull. Men man kan ju alltid fråga. En person av din sprängkraft skulle göra bloggen bättre tror jag. =)



http://sverigedemokrat.bloggagratis.se/

2008-09-26 @ 13:19:57
URL: http://www.flumdrutt.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Okej, Roger. Jag har den policyn att radera anonyma inlägg, därför försvann den.



Just nu är det alldeles för mycket för mig att göra, bl a ska jag flytta denna bloggen till en egen sida som dock inte är sjösatt ännu, men kanske i framtiden.

2008-09-26 @ 13:43:39
Postat av: Roger

Jo jag förstod det. MItt egna fel, var smått stressad bara när jag kastade in den. Slår mig hårt på fingrarna =)



Behöver du ngn hjälp med pulande av kod eller så, skrik till. En å annan lite sak kankse man kan bidra med

2008-09-26 @ 14:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0