Reza Javid - inne på något!

Örebrosossen Reza Javid konstaterar att om man skriver något om Sverigedemokraterna som de inte gillar så får man någon ung missnöjd man (så gott som alltid under pseudonym, som inte går att hitta ens hos skatteverket. Några vanliga är "Sosse- aldrig mer", "Svensk pensionär" eller "Tobias") på sig som berättar varför man har fel.

Det har vi alla som bekämpar dem varit
med om. Man kan lägga ut inlägget vilken tid på dygnet som helst och det tar ett par minuter så är de där. De hävdar alltid, när man fått dem att indirekt erkänna att de skriver under pseudonym vilket sällan tar lång tid, att de minsann har jobb och ofta att de sitter på jobbet eller arbetar som egna företagare. Yeah right. De egenföretagare jag känner skulle aldrig ha tid att spendera den sanslösa mängd tid framför datorn som de här karaktärerna gör. Jag har heller aldrig haft ett jobb där jag kunnat göra det (när jag tänker på det har jag aldrig haft ett jobb där datoranvändande ingått utom de fyra år jag var klubbordförande). Jag har heller nästan aldrig tid att sitta hela nätterna och blogga, vilket hade varit kul i och för sig.

Reza Javid ställer sig frågan
vad detta är för figurer. Han tror, som jag, att en del av partistödet som (sd) får går till att delvis avlöna en, eller ett fåtal karaktärer som sitter och bevakar bloggosfären. Reza verkar dock tro att de är arbetslösa, men det köper inte jag eftersom arbetslösa jagas som vargar i en värmländsk älgjaktsskog under borgarna, och knappast skulle ha tid med att sitta och agera irritationsmoment dygnet runt.

Det vore intressant
med en djupare granskning i det här ämnet. Så fort den här bloggposten är avslutad mailas idén ut till TV4, TV3, Uppdrag Granskning, Aftonbladet, Kaliber samt Dagens Eko.

Nu kommer en av två saker att ske: antingen har jag någon dåre på mig inom en timme eller också ska de "bevisa att jag har fel", också får jag inga kommentarer från "Marianne i Burträsk" och "Börje från Floby - aldrig mer sossarna".

Jag kommer iofs aldrig
att rösta på sossarna heller, så något gemensamt har vi, Börje!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ja, en sådan granskning hade jag velat se. Vi är väl ändå några som har fått en "dödenskrans" hemskickad från "extremhögern".

2008-10-31 @ 20:37:24
URL: http://www.jeanettestojic.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Mmm, den kommer ska du se. Det var en viss redaktion som tyckte det var ett intressant uppslag...

2008-10-31 @ 21:30:22
Postat av: Jay

Att tro att SD betalar folk för att sitta o bevaka bloggar är lika dumt som det låter - det är helt enkelt vanliga svenskar som är trötta på allt skit o vill ha förändring, men såklart alla som inte tycker som vänstern o sossarna ska bekämpas med alla medel här i vår sk "demokrati".



Väx upp, vakna upp o kolla vilken sketen situation vi sitter i med detta mångkulturella experiment.



sätter på sig sin flameskyddsdräkt



tack för ordet

2008-11-04 @ 11:37:45
Postat av: Nicklas Eriksson

Jahadu Jay, du får gärna förtydliga vad du ville med det inlägget, åtminstone komma med något mer för att motbevisa mig än en personlig teori.



Jag sitter inte i någon sketen situation tack vare mångkultur, snarare hade jag gjort det utan. Min frus släkt härstammar från Chile, så jag har dragit en högvinst, cabron.

2008-11-04 @ 18:32:00
Postat av: Malin

ja, Jay, det var bättre förr när vi åt betor och kyrkan och kungen hade all makt.

Dessutom borde vi slänga ut samer, skåningar och annat löst folk som inte tillhör ursrungsbefolkningen mer än på pappret.

2008-11-05 @ 13:09:24
Postat av: Per

Vad brukar hända med småkriminella, missbrukare och vanliga stollar? Förtidspension, socialbidrag eller ständig akassa. Sen kan det bero på att de är utstötta eller helt enkelt inte klarar av ett vanligt jobb.

Fins dock några företagare och häär kommer mina fördomar mot småföretagare in. De anser sig alltid dåligt behandlade av staten fackföreningarna och hela världen. De anser sig jobba mycket mer än alla andra, De är inskränkta ofta har företaget eller jobbet gått i arv. Osv de är helt enkelt höger för att de inte klarar av gemenskap. Ny demokrati var deras parti rakt av och hur länge höll den "gemenskapen"? SD splittras eller drabbas av utbrytningar då och då också. Inte konstigt. Men sen de fått med lite folk som har erfarenhet från andra partier så har det styrts upp en del.

Men de har ju fortfarande folk som den arbetslöse bögrasistprästen(sant han finns på riktigt!) i Värmland som ett lyssande exempel.

2008-11-06 @ 18:43:49
Postat av: Nicklas Eriksson

Bögrasistprästen?!? Har du någon länk, det här låter svinintressant!

2008-11-07 @ 17:03:16
Postat av: Per

Ulf Granåsen heter han

2008-11-08 @ 21:56:06
Postat av: Fred

"Rasist, rasist, rasist", herregud om jag var så kåt på att tagga folk så skulle jag nog tagga dig som rasist. Du är en rasist! Och säger du emot, så har du fel. Och fel har du. Jag har rätt.



AFA rasist! :-)







2008-11-11 @ 16:29:29
Postat av: Nicklas Eriksson

A just det, Ulf Granåsen, det namnet har jag hört förr, men då var han inte bög/rasist ännu. Minns inte vilket. Jaja, vare sig världens första eller sista stolpskott.



Fred; anything you say baby, just for YOU...

2008-11-11 @ 17:11:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0