Tackar min gud för det!Nej till reklam, försäljning och frälsning.

Ha ha ha!
den här sajten kan man testa hur mycket pingstvän man är!

Jag fick detta svaret: " Grattis Nicklas Du har nu testats enligt pingststandard: PUSS:9004-7 "Pingsttest Utan Seriöst Syfte" resultatet blev 19% pingstvän och du klassas som "Hedning" guds rika välsingnelse önskar, Markus, Tabina, Simon och Cecilie."

Antar att det blev hela 19% eftersom det var ett par frågor som bara hade två alternativ där båda var grovt ledande. Men jag är fascinerad: tänk att sådana här människor existerar än idag. Amazing. Men å andra sidan finns det ju nazionalistsvin kvar trots att vi såg med önskvärd tydlighet vad det ledde till... Det roliga är att vissa av dem ser tidigare engagemang i Folkpartiet och Miljöpartiet som ett skydd för att det skulle kunna inträffa att man engagerar sig i ett nazionalistiskt parti!

Jaja, alla blir saliga på sin kamel.

Kommentarer
Postat av: Gustav

Jag fick 20% :(

2008-11-09 @ 02:03:16
Postat av: Robin

19%. Fick nog så högt för att jag äger en bibel, kan trosbekännelsen och fadervår. Har kanske inte så mycket med tro att göra utan med onödigtvetande.

2008-11-09 @ 09:54:56
Postat av: Ohyra

Jag fick 27% och klassas som kristn! Det ni! Robin, Gustav och Nicklas - har jag berättat för er om Jesus? talar i tungor Blubbablubbakacckilakkifnurrifnurri! HallelujahDom frågade om jag var glad eller inte eller vad jag tyckte om svenska kyrkan... Faen, jag gillar ju KG Hammar ("ett ledarskap som inte är radikalare än sina följares genomsnitt är inte ledarskap, det är management" plus det faktum att han alltid var jääävligt pro just frihetsteologerna, alltså socialistiska kristna som anser att man ska agera för sin övertygelse plus att jag träffat han en gång och blev lite förälskad om jag ska vara helt ärlig)Och jag kryssade nej på så gott osm allt - vad faen fyllde ni andra i?

2008-11-09 @ 10:20:12
Postat av: Nicklas Eriksson

Fast det gör du väl bara på fyllan, Ohyra?;)Jag kryssade i KG Hammar rules, eftersom det var omöjligt att komma runt den, att jag kan trosbekännelsen och gamla Fader vår plus att jag är konfirmerad i Svenska kyrkan. Sen tror jag inte det var något mer?

2008-11-09 @ 11:11:55
Postat av: Robin

Får också säga att jag gillar KG. Visst han tror ju på tomten eller vad det nu är han tror på men han har en skön inställning. Var och lyssnade på ett samtal mellan KG och Dali Lama för ett par års sedan. Då kom frågan upp om USA:s krig. Dali Lama förklarade att han höll sig ganska piano med för skarp kritik (han använder språket rätt bra, ni vet när man idiotförklarar en person men personen förstår inte hur hård man är) när det kom till USA och Bush pga. att han behöver allt stöd han kan få för att få sitt land och sitt folk fria från Kina förtryck.

KG däremot förklarade helt rakt vad han tycker om Bush. Det ända som saknades var att han skulle visade fingret också.

Han bad att han skulle få följa med Dali Lama nästa gång Dali Lama skulle träffa Bush så han skulle få möjlighet att förklara för Bush vad han tycker om honom. Dali Lama svarade då, om jag inte minns fel att han kunde få göra det och att själv skulle Dali Lama stå i bakgrunden och hålla med.

2008-11-09 @ 14:50:47
Postat av: Robin

Oj då råkade skicka två gånger. My Bad.

2008-11-09 @ 15:00:14
Postat av: Ohyra

Angående störiga modebloggare som fiskar folk i kommentatorsidorna så har jag en idé. Man kan ställa in sitt internetfilter så att det blockar en från att kontakta vissa sidor. Om man bara samlar på siug alla addresser till dom som gör som Alina ovan och sen lägger upp det som en lista och föreslår folk att göra det samma kan man åtminstonde småslå dom där det gör ont :)

2008-11-09 @ 16:24:28
Postat av: Nicklas Eriksson

Bra idé Ohyra, men empiriska erfarenheter visar att det funkar väldigt bra att kontakta de smutsiga små modesmurfarna direkt och be dem dra åt helvete om de inte tillför något!

2008-11-09 @ 18:00:50
Postat av: Gustav

Hmm.. Ja den där KG-frågan var sällsynt dumt gjord. Konfirmerad är jag inte, men jag kan bön och bekännelse. Sen klickade jag ju i "ibland" på frågan om jag surfar på kristna webbsidor, för ibland brukar jag gå in och spana vad virrpannorna på Världen Idag och andra sidor hittat på för galenskaper.Jag har såväl bibel som koran och Mormons bok(!!) i hyllan av rent intresse, men jag tror att man snarast skulle få minuspoäng om man visade att man fraterniserar med andra, hedniska religioner ;)

2008-11-09 @ 18:23:29
Postat av: Per

16% trots att jag gillar KG.ohyra citatet är lite fel tror jag. Det är ett av mina favoritcitat också.

2008-11-10 @ 13:09:06
Postat av: Anders_S

25 % och hedning. Det straffar sig att var uppvuxen i Bohuslän på en liten ö.

2008-11-12 @ 13:46:40
URL: http://www.zaramis.nu/blog/
Postat av: Nicklas Eriksson

Ha ha ha!Ja uppenbarligen Anders, men du hade förmånen att få bli hedning i alla fall:)

2008-11-12 @ 13:51:29
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0