Facebook - inte bara turd!

Facebook är minsann inte bara skit.

Jag har hittat en av de jag vill ha kontakt med från högstadiet! Tjoho!

Första Maj kom och gick, känns alltid som en urladdning efteråt och lite tomt känns det nu, men vi var många i alla fall. Hade väl varit lite kul att höra vad Mona Sahlin sa på Götaplatsen, men så dags var jag hemma igen. Liberala Partiet demonstrerade med sin mogna banderoll vid Kopparmärra såg jag. Fattade aldrig varför de kastade sina flyers omkring sig?

Ett borgarkräkVasaplatsen hällde ut en sopkorg över tåget, tur att man hade paraplyet uppfällt.

Har haft morsan på besök ett par dagar, det är därför det har varit spätt med bloggposter ett tag nu. Nu är Svägerskan på besök med sin helt bedårande lille son på tre månader. Han är söt som socker, den lille och vi kommer väldigt bra överens.

Kommentarer
Postat av: Calle

Omoget som tusan att tömma skräp på ert tåg, hoppas verkligen att det inte var någon organiserad borgare. Det är någonting som alla borde stå över.

2008-05-04 @ 22:02:09
URL: http://www.callebergstrom.blogspot.com
Postat av: Patrik Renfors

Det är nästan synd för en som dig, som bara känner dig hemma som fackligt aktiv, men inte i något av arbetarpartierna. Jag kan fårstå vilsenheten med att vilja gå med facken, men ändå gå med det parti som du sympatiserar mest med numera. I Oxelösund har vi rått bot på det för andra gången i rad. Vi hade en gemensam 1 maj, som dessutom finns att se opå ett bilsspel på min blogg och youtube.

2008-05-05 @ 14:53:36
URL: http://patrik007
Postat av: Patrik Renfors

Rått bot???? hmmm jag var för snabb, rådigt bot...

2008-05-05 @ 14:57:06
URL: http://www.oxelokamrat.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Ja, nu gick jag ju med SAC för att för en gångs skull få gå med hela familjen samlad och slippa dela upp oss och vänta på varandra eftersom folk går med olika tåg.

Det suger med en splittrad vänster, men det går inte att bara gå med på sossarnas villkor och rödliberala drömmar heller.

Calle, det tror jag inte. Känner igen de flesta från KF och kretsen kring dem här i stan. Det här var nog någon allmän surjävel.

2008-05-05 @ 17:17:08
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Jörgen

Läs också den rolige Gammal Hårdrockares inlägg om hur det kan se ut när det nya arbetarpartiet demonstrerar på 1:a Maj.

http://gammalhardrockare.blogspot.com/2008/05/jttebebisen-demonstrerar-p-1-maj.html

2008-05-05 @ 18:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0