Nej = jaaaaaaa!!!


Enligt DN visar de första siffrorna att slutresultatet i omröstningen om det förbannade Lissabonfördraget att irländarna har sänkt elitens försök att göra EU till en superstat där frihet ska vara en siffra och där lägst bjudande får jobbet!

Kan det vara så att detta är början till slutet för EU som vi känner det idag och en tillbakagång till ett Europa där folkens vilja styr och inte kapitalet och affärsmännen?

Ner med EU!


Kommentarer
Postat av: Stefan Lejonbalk

EU-romantikerna kommer att göra allt för att jobba runt det hela. Frågan är vad Irlands Nej egentligen betyder, det har kommit nej tidigare där man har arbetat med aktiva mutor och massa annan skit allt för att man ska få som man vill, så blir sannolikt fallet även nu. Man kan inte acceptera detta misslyckandet och kommer säkert söka med ljus och lykta för att hitta andra sätt. Förra gången så föll ju fördraget, gör man samma tolkning som då faller rimligtvis även detta, men nu kommer man antagligen förändra sin tolkning för att det inte ska falla....att de aldrig lär sig.Det är bara en tidsfråga innan folket i flera europeiska länder börjar bli vansinniga. Politikerföraktet lär öka, det lär bli svårt för politiker att skapa förtroende gentemot väljarna, och det är till stor del EU's fel.

2008-06-14 @ 15:49:18
URL: http://lejonbalk.blogspot.com
Postat av: nicklas eriksson

Jag håller med dig Stefan. Det är ren och skär tragik att vi låtit låtsasdemokratin gå så här långt. Vi är värda bättre.

2008-06-14 @ 16:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0