Olof Lavesson (m) - bashing.

Jag vet inte vad den skånske moderate riksdagsledamoten Olof Lavesson tänkte på när han gick ut med den här snyftbloggen om att Expressen är taskiga mot honom. Han får fett med mothugg i kommentarerna. Expressen har upprättat en funktion som sänder protestmail om FRA-lagen till samtliga riksdagsledamöter om man aktiverar den, och tydligen har riksdagen mottagit strax under en halv miljon mail om saken.

Det har fått Olov Lavesson att bli lite ledsen i ögat och han tänker vidarebefordra alla mail han får till redaktören för Expressen. Ni märker att han är gammal muffare va? Indignaitonen lyser rätt igenom, men han försöker ändå ta det med någon form av humor (?). Han tycker säkert att det här är oerhört irriterande, men han (och resten av de klåpare som verkar ockupera vår riksdag) borde stanna upp och tänka lite grann innnan tangentbordet aktiveras. Vem är det som gör det här? Expressen? Nej, de tillhandahåller bara en tjänst. Vem kan det då vara? Kan det vara förbannade väljare som är griniga på bland andra Lavesson för att de pissade på folkets vilja både före omröstningen, vid omröstningen och the Moderat Big Kahuna himself, mister Reinfeldt tog sig en lång tillfredsställande ölpiss på oss, fjärtade ljudligt, knäppte igen gylfen och tyckte att vi bara skulle lugna oss lite (a.k.a. hålla käft, sköta vårt och inte bry oss så förbannat) så skulle alla tjäna på det "när dammet lagt sig".

Jag tror inte att folk kommer att glömma det här. Jag tror heller inte att den så kallade allians för Sverige kommer att få behålla regeringsmakten 2010.
Det trodde jag förut, men nu tror jag till och med att folk skiter i sossarnas tystnad och frånvaro av politik, miljöpartiets vanliga virrighet och frånvaro av politisk kompass och att vänsterpartiet har en partiledare som är lika attraktiv och spännande (för det måste man tydligen vara i politik idag) som ett kinaschackbräde från tidigt åttiotal upphittat på vinden till en sommarstuga och tar ifrån borgarna makten.

Och jag tror
att folk som Olof Lavesson kommer att vara bland de som får göra Fredrick Federley sällskap bakom disken till McDonald´s.

Kommentarer
Postat av: Calle

En sak jag kom att tänka på; är det inte taskigt att Camilla Lindberg (och alla andra som röstade nej) också är med på Expressens massmejllista?

2008-07-01 @ 11:44:04
URL: http://www.callebergstrom.blogspot.com
Postat av: Linda Lundahl

Läste precis ett inlägg som löd "Stekare mot FRA - utläggningen"

WTF?! Det verkar vara rätt seriöst dessutom. Kolla själva: http://www.finest.se/userBlog/?uid=6&beid=1009278

2008-07-01 @ 13:13:57
Postat av: nicklas eriksson

Joo, faktiskt. Men de kan ju behöva ta del av vad folk tycker också.



Linda: ja, det verkar oerhört seriöst. Men självironin är ju rolig i alla fall:)

2008-07-02 @ 22:08:46
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0