Johan Ingerö uppmanar till våld mot fackliga aktivister!

http://ingero.blogspot.com/2008/01/vidta-stridstgrder-mot-syndikalisterna.html

På denna bloggpost uppmanar den fascistiske liberalen Johan Ingerö, f.d Folkpartist, till våld mot de facklgia aktivisterna som satt en restaurang i Gamla Stan i blockad för att en av deras medlemmar blivt utnyttjad av arbetsköparen. Han tycker att man ska "köra upp ett finger i nyllet" på aktivisterna.

Våld? Ja, det är det nämligen att betrakta som om man rör någon som inte vill bli berörd. Nödvärnsrätten gäller. Gå gärna förbi någon gång när jag står i blockad, Johan, och tryck för all del upp ett finger i ansiktet på mig.

Hundra små sketna högerbloggare går i gång som surrande små dildos! Ett ställe som inte ligger så långt från närmaste espressobar! Vad bra, då kanske vi kan köra en motkampanj! Det blir så jobbigt när de ligger så långt bort, ute i skogen eller på ett industriområde... Det känns bra att veta att er kamplust inte sträcker sig längre än till närmsta fik. Det har ni bevisat gång på gång.

Tänk er för en gång bara innan ni hittar på något: SAC är inte riktigt som LO...

Kommentarer
Postat av: Wille

"Maten är mycket god och som bonus kan man köra upp ett långfinger i nyllet på eventuella synkare som kommer för nära."

Ja, man tolkar det som man vill.. men det är ju svårt att tolka det på något annat sätt än att de ska ha ett fett "Fuck-you" med tillhörande långfinger i (menandes en bit framför, inte uppe i näsan eller i munnen.) ansiktet. Men det är klart, en så aggresiv man som du verkar vara kanske läser in budskap som inte finns där. Trodde du för övrigt att han menade att folk skulle slåss med långfingret?

2008-02-05 @ 00:21:03
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja absolut Wille, det är klart jag gjorde. Johan Ingarö kan man vänta sig det mesta av.

2008-02-06 @ 06:08:31
Postat av: Krastavac från lagret

Jag är inte medlem i SAC men har ändå besökt blockaderna för att visa mitt stöd. Har ju inte vart där varenda dag men flera ggr har "högerbloggare" och deras vänner betett sig mycket hotfullt och bråkigt till. Igår så avvisade polisen 3 herrer som skrek "kommunistsvin" och ville slåss och en äldre man som inte kunde sluta peta en av blockadvakterna i magen medan han pratade upprört.

Men det spelar ju ingen roll, för dagen efter så skriver de på sina bloggar hur dumma och elaka "maffian" var.

Men i vilket fall så kan man glädjas åt att det bara är folk med backslick och ansikten vi känner igen från liberala bloggar och tankesmedjor som anser sig bli bemötta så otrevligt. Igår så vände minst 15 olika gäster i dörren bara under blockadens sista timme efter att de fått höra vad som hände. Bland dom en norsk flerbarnsfamilj som bokat bord.

2008-02-24 @ 14:58:14
Postat av: Nicklas Eriksson

Det är skönt att läsa såna saker. Det visar att trots att samhället blir mer och mer liberalt och högervridet så kan en del människor ändå känna för den lilla människan gentemot det starka företaget.

Jag skulle också gå dit om jag bodde i Stockholm.

2008-02-25 @ 16:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0