Nu kommer de jävla glitterféerna igen!

Nu har det hänt igen! Någon modebloggare försöker dra läsare till sin blogg genom att skriva ett fånigt meddelande som inte har det minsta med inlägget att göra.

Jag är extremt off-topictolerant, men sånt här tolereras inte.

Håll er undan, jävla glitterféer, annars sätter jag upp en sån där insektbuzzer som de har on the porch i amerikanska sydstatsfilmer så det bara "spraaaak" när ni flaxar in i den!

Kommentarer
Postat av: Johannes

Ja du, har oxå varit med om detta några gånger tror jag när ja tänker efter fast aldrig direkt tänkt på att det var såna eftersom de ändå mestadels var on topic.

2008-08-23 @ 19:56:31
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Det var inte den här. Hon bara skrev: "God morgon, hoppas att du har sovit gott". Det är inte ens nära on topic. Det gör mig sur när de inte ens försöker.

2008-08-23 @ 20:29:22
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Johannes

aa såg det. Sjukt! Trodde först nästan att du kände henne eftersom det känns som om man inte skriver de till en främmande människa.

2008-08-23 @ 20:43:41
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Johannes

Kommer ihåg en gång då en tjej helt plötsligt började konversera på min blogg och började fråga hur det var med mig osv, dum som jag var så svarade jag hela tin på hennes blogg sen frågade jag tillslut om vi kunde fortsätta snacka via msn för det började bli en aning jobbigt och konversera via bloggar hela tin och då svarade hon att hon föredrog att snacka via bloggar för hon ville komma högt upp nån sån där lista.Snacka om, vad utnyttjad man var. Jag i all iver trodde ändå att hon kanske började snacka för att vara social och snäll! Man borde såklart listat ut direkt att så inte var fallet.

Tragiskt!Anledningen till att dem kommer såna absurda kommentarer är väl som du skrev främst för att göra reklam för bloggen sen för att via kommentarer (hon hoppades nog att du skulle svara) komma högt upp på såna listor. Har varit inne på ett antal "mode bloggar" och 99% av kommentarerna är svar på frågor bloggaren själv varit inne på deras blogg och skrivit typ, så själva bloggen används mer som någon typ av MSN än att kommentera ens inlägg. Konstigt egentligen!

Oj nu blev det onödigt långt men men.

2008-08-23 @ 21:53:06
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Det gjorde jag. Standardsvaret: "Har du inget att tillföra, stay the fuck out. Jag är extremt tillåtande vad gäller o-t, men det här är inte ens i närheten."Det är kapitalismens fel och tecknet på att nästa generation kommer att bli ännu värre än dokusåpeknullarna vad gäller att tro att de kan få mycket för en i stort sett obefintlig insats.

2008-08-24 @ 00:01:38
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0