Förbjuda nassar troligen en dum idé.

Svenska FN-förbundet har kommit med ett utspel idag om att det kanske vore idé att förbjuda nazistiska organisationer, vilket såklart, en hel del puckon i bloggosfären genast fick till att socialdemokraterna ville förbjuda fri åsiktsbildning. Jaja, det om det. Hmm.

Jag begriper lockelsen i det, för det kokar i hela mig när jag tvingas ägna en förmiddag av annars produktiv arbetstid till att ta bort kukhuvudenas i SMR propaganda från elskåp, brevlådor och stuprännor, men de som blir förbjudna därefter blir de sammanslutningar som inte är reformistiska socialister utan revolutionära. Med de flesta riksdagspartiers goda minne. Sedan förbjuds vänsterpartiet, sossarna, miljöpartiet och det enda som inte förbjuds än folkpartiet eftersom det troligtvis är de som kommer att stå för förbuden. Nädå, men det är nog ungefär så det kommer att gå.

Nu skulle ju
ett förbud mot revolutionära vänsterorganisationer inte störa mig direkt eftersom jag inte är organiserad, men jag kanske vill bli? Nej, låt dem leka krig i skogen och brottas med svettiga män i rökiga lerhyddor som de gör i sin nordiska gemenskap. Det är det de oftast gör faktiskt, och låt snuten ta hand om dem innan/när de skadar någon.

Kommentarer
Postat av: Stefan Lejonbalk

Tycker inte heller att det är speciellt lyckat. Folk måste få tycka vad de vill, oavsett om det innebär att de inte gillar andra av olika omständigheter. Så länge det inte leder till brott eller uppmanas till det samma bör det inte vara något problem i lagmässig mening.

2008-08-11 @ 20:40:39
URL: http://lejonbalk.blogspot.com
Postat av: Alexander

Vill upplysa dig om att du absolut inte har en aning om vad du snackar om när du tog debatten i en annan blogg angående läget i Italien, vad får dig att tro att P1 vet bäst, fråga en som bor där, mao mig!http://sverigevsitalien.wordpress.com/Ser mer än gärna att du kommenterar mina inlägg som är både lättsamma och allvarliga!

2008-08-13 @ 15:59:14
URL: http://sverigevsitalien.wordpress.com/
Postat av: nicklas eriksson

Ta och prestera en länk så får vi se.För övrigt vet jag inte om bara att bo i ett land är direkt kvalificerande som varande något jävla mini-wiki...

2008-08-13 @ 17:18:09
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0