För dagens skratt: nordisk.nu!

Den som vill ha ett gott skratt rekommenderas logga in på skojforumet "nordisk.nu" där ariernas riddarväktare samlas för att hylla sitt arv och sitt skriftspråk... inte, för här ser vi verkligen vilka som inte respekterade sitt språk tillräckligt mycket för att inte vara på svensklektionerna.

Ett av exemplen som rymmer störst humor är detta av bärsärken HMF- Anders, där dessa intellektuella titaner diskuterar vilken klädstil de tycker är vackrast respektive fulast:

" HMF_Anders HMF_Anders är inte uppkopplad Bärsärk Medlem sedan: May 2007 Inlägg: 385 Skicka ett privat meddelande till HMF_Anders HMF_Anders är en oslipad diamantHMF_Anders är en oslipad diamantHMF_Anders är en oslipad diamant Ryktespoäng: 284 Rykteskraft: 4 Betyg: 13 röster med genomsnittsbetyg 3.85 kläder i allmänhet är rätt fult. Fast det som tar priset är alla dessa satans brats.. Värsta jag vet, kommer med kläder för tusen lappar och tror dom är skit fina. USCH! Jag gillar däremot lite mer militant stil är okej.
"

När man ser sådant här är det nästan så att man börjar tycka att Stridskuken major Björklund har rätt!

Werner von Heidenstam, Karin Boye, August Strindberg, Carl Jonas Love Almqvist, Emilie Flygare Carlén, vila i frid. Som ni ser är edra arv väl förankrade hos medveten svensk ungdom.

Man undrar ju
dessutom. De där kläderna för tusen lappar, exakt hur många är kläderna? Och vad står "HMF" för? Jag har ju en del undringar....


Under strecket: så otroligt skönt att OS är slut så man slipper dessa gnälliga svin som utgjuter sig över att OS som går en gång vart fjärde år är slut. "De flyttar till och med på Melodikrysset" tjåstar en tant i Ring P1 idag! Ojojoj!

Melodikrysset som bara gått i radio vareviga satans helg sedan tidig paleolitisk tid, vilken enorm katastrof att det blir inställt fyra veckor vart fjärde år! Ta det som en utmaning, människa! Ut och besök något! En utställning, en vän, en... ja vad som helst egentligen, men gnäll inte på något som inte återkommer förrän om fyra år! Jag har inte sett/lyssnat på en full timme OS denna gång eftersom det inte har känts intressant, men inte har jag ringt och gnällt i radio för det!

Uppdatering 20080825 20:05:

Jag hade skrivit fel (inte stavat, jag känner mycket väl till stavningen) till "intellektuella" på grund av ett eländigt blåtandstangentbord som tappar ungefär var tionde bokstav. Rättat nu.

Kommentarer
Postat av: Hej

"intelektuella"?

mjao (:



HMF=Hets Mot Folkgrupp

2008-08-25 @ 11:11:34
Postat av: Anonym

Jasåååå....?



Ang. det missade "l":et kan jag bara skylla på blåtandstangentbord. Det missar en del bokstäver.

2008-08-25 @ 16:09:47
Postat av: Alex

Det roligaste påhittet från nordisk måste ju dock vara det här: http://www.nordisk.nu/imperium/



Ett fantasy strategispel, läs den fantastiska beskrivningen av den spelbara rasen "svartskinn":



Svartskinnen var de första människorna och har bosatt sig i de södra delarna av Imperium. Över det stora havet i söder finns det vidsträckta landområden, öknar, regnskogar och savanner – där, bland många mystiska bestar, finner man svartskinnens hemtrakter.



Utseende: Svartskinnen är längre än östermännen men kortare än sydlänningarna, även om detta varierar stort mellan de olika folken av svartskinn. Svartskinnen är som namnet säger de enda människorna som är svarta i huden likt orcher och uruker. Till skillnad från dessa är färgen alltid olika nyanser av brun, från ljusare där tecken på etnisk blandning finns, till närmast helt svart i de djupa delarna av regnskogarna i söder. De andra skillnaderna mellan svartskinnen och nordmän, teutoner, sydlingar, och ja, även östermän, är många och tydliga. En sluttande panna likt orcher och uruker, stora läppar, ingen av de andra folkslagen har sådana läppar och deras funktion är ännu helt okänd för oss, samt platt näsa med mycket stora näsborrar. En omarkerad haka och tydliga kindben ger dessa människor (vi misstänker att de genom tiderna har korsats flera gånger med orcherna) ett nästan omänskligt utseende. Deras hår är svart och krulligt, ögonen bruna och rent generellt kan det vara mycket svårt för en utomstående att se skillnad mellan olika individer av svartskinn.



Samhälle & gruppevolutionär strategi: Om svartskinnens samhällen vet vi en hel del. De lever i små byar, ofta bestående av enklare hyddor, utan större sammanslutningar. Några riktiga riken är det sällan tal om när man undersöker svartskinnen, men ett rike har utkristalliserat sig - Nubria. Styrt av mystiska ledare och uppblandade svartskinn med högre intelligens än medelinvånaren i deras områden, har detta lilla men välbärgade rike lyckats att tillfälligt ena flera stammar under en och samma fana.



Svartskinnen har inget eget skriftspråk och någon form av högkultur kan man inte tala om. De har inte lyckats bruka metaller som de andra människorna och teknologin är svagt utvecklad.



Detta folkslag lever mycket enkla liv, i ett klimat och en omgivning som inte utsätter dem för några hårdare prövningar. De har god tillgång till frukter från djungeln och lever sina liv utan att behöva planera särskilt långt framåt. Svartskinnens stora styrka är dess höga reproduktionstakt, som till och med överstiger Orchernas, och de har potential att snabbt skapa väldigt befolkningstäta samhällen.



Krigsmakt: Likt orcherna är det antal som avgör de segrar som svartskinnens arméer lyckas få, och inte strategi eller teknologi. Överlag går svartskinnens krigsföring till så att ett antal stammar sluter sig samman, samlar sina trupper och vandrar tills de stöter på fienden. Väl inom anfallsavstånd rusar svartskinnen framåt under höga vrål och skrik tills dess att de kan anfalla sina motståndare. Svartskinnen brukar både spjut och pilbåge, men inte i slutna och väldrillade formationer likt de andra folkslagen, undantaget orcher och uruker, utan mer på ett individuellt plan. Svartskinnen saknar helt rustningar, men använder sköldar gjorda av en ram som sedan blir överspända med djurhud på djurhud som får torka i solen. Ett av svartskinnens favoritvapen är en klubba där en sten fästs vid en lång gren och som slås mot fiendens huvud. Det är kanske det enklaste av vapen, men det fungerar.



Av arméerna som existerar torde svartskinnens vara de minst stridsdugliga, något som de dock uppväger med hjälp av deras stora antal. Faller ett svartskinn finns det alltid flera redo att ta dennes plats.



– Embera Kallista, rådgivare till hans excellens gällande frågor om andra folkslag,

med en kortare rapport om "Den svarta floden och dess effekter". I årtalet 1019 enligt Zoasterns kalender."

2008-08-29 @ 23:15:20
URL: http://stockholm.suf.cc
Postat av: Nicklas Eriksson

Ha ha, shit, där hade de ju verkligen ansträngt sig för att det inte ska påminna om deras ideologi och syn på andra människor (sorry, kulturer menar jag såklart!).



Svartskinnens strategi i krig påminner en hel del om den sovjetiska krigsmaskinen också, det måste ju vara en tillfällighet. Inte.

2008-08-30 @ 11:13:07
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0