Bajens "fans" är allsvenskans avskum!

Dårarna som derby efter derby härjar lös på Söderstadion, Stadion eller Råsunda är grönvita. Nuförtiden är det de som har tagit upp den trista fanan som SAIK:s stolliga svans höll högt i såväl hockey som fotboll på 80- och 90- talen.

Ni begriper inte vad ni gör mot svensk fotboll, och antagligen skiter ni i det också, för när vi har nått critical mass och securitus maximus i Sverige också precis som i England, och man bara hittar läktarkultur i andra- och tredjedivisionerna flyttar ni väl bara och hittar någon annan idrott att förstöra för. Tänkte ni ens på att SAIK:s målvakt kunde ha blivit döv eller fått skador för livet?

Jag är den siste som vill ha mer polis/väktare runt fotbollen eftersom fotboll verkar locka fram det sämsta hos svensk polis respektive väktarkår, men ni era as lär ju se till att det blir så. Ni kommer även att se till att det kommer en jouråklagare som sitter redo att med förstärkt lagstöd (football terror act?) döma er till fängelse i flera år på kvarten så att ni inte ens hinner krama mamma adjö.

Och det är så jävla tragiskt. Det som förut var känt som "trevliga Bajen" har blivit något som inte ens SAIK: s svin till fans kom upp till förr. Grattis, era erbarmliga idioter. Ni måste vara stolta.

Hammarby måste
dömas till gigantiska böter, poängavdrag och få spela samtliga återstående matcher för tomma läktare. Eventuellt också tvångsnedflyttning, för som det är nu är ingen betjänta av att ha ett Hammarby med ett följe som får Hizbollah att framstå som svärmorsdrömmar i Allsvenskan.

I ljuset av det här blir det inlägg jag skrev om GAIS uppgörelse med supporterföreningarna för att öka säkerheten ett skämt, eftersom GAIS aldrig ens varit i närheten av att ha de problem som Hammarby dras med.

Kommentarer
Postat av: Mattias Mirhagen

Men jag är alltid snäll. Ska jag inte få titta på fotboll då? Nu tycker jag att du har fel i ditt resonemang.

2008-08-27 @ 18:02:12
URL: http://mattiasmirhagen.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Ja. Jag har det ibland.Men vad skulle hindra dig från att titta i tvåan?

2008-08-27 @ 22:36:41
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Nämen såklart att Hammarby har 98% bra fans precis som GAIS och det var givetvis inte de jag menar är avskum. Men faktum är att det ÄR ni som har den utan jämförelse värsta kategorin c just nu, och det är upp till er vanliga schyssta killar och tjejer att stöta ut de här asen.

2008-08-27 @ 22:41:02
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Mattias Mirhagen

Vem som har de värsta supportrarna för stunden flukturerar, men vi, du och jag, vi avskyr skummen lika mycket.Vi måste tillsammans bekämpa de subkulturer som finns, men inte genom att bespotta de som är snälla.

2008-08-28 @ 17:08:20
URL: http://mattiasmirhagen.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Nä, och det är liksom lite av poängen med citationstecknen runt ordet i rubriken, Mattias.Det många inte vet är att kategori C oftast vet mer om laget, fotboll och har koll på mer än folk tror än både A- och B-supportrar. Men de har sin egen agenda och kan därför inte kallas "fans" anser jag. Det måste till ett annat ord.

2008-08-28 @ 17:46:06
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

He he he, just den här visade sig liksom uppfylld nu när Hammarby, utfattigt finner sig nära att få kvala för att inte trilla ner i tredjedivisionen... Rätt åt er, era fän!

2011-09-20 @ 09:47:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0