Ara Abrahamian är en man av ära!

Nu rasar debatten om huruvida Ara Abrahamian gjorde rätt eller fel som protesterade på egen hand mot den korrupta domaren som så uppenbart dömde bort honom i en match han borde ha vunnit enligt regelboken.

Men genast
dyker det upp ett gäng pippinätta små förståsigpåare som inte har en susning om vare sig hur otroligt korrupt internationell kampsport är eller om vad heder och ära är för något.

I kommentarsfältet
på bloggen Ord av Jerry finns det redan ett par sådana som ondgör sig över Aras agerande.

Signaturen "Elena"
tycker: "Jag tycker att han saknade fair play totalt. Man måste acceptera resultatet. Det var han som brottade, ingen annan. Det är lätt att skylla på domare, andra brottare, osv. Bra att han inte fortsätter: sådana skadar bara sporten."

Elena är helt klart en av dem som aldrig varit i närheten av en kampsportsring vare sig i eller utanför Sverige! Bara att som göteborgsboxare vinna på något annat sätt än KO i fucking Växjö är tillräckligt svårt, men det fattar inte Elena. Hon tror att resten av världen är som ett svenskt dagis från sjuttiotalet.

Sen tycker "Carina" följande: "

Aras uppträdande är barnsligt, korkat och han är definitivt inte en förebild som idrottsman.

Han hade inte behövt gå upp i matchen om brons, eller så hade han kunnat utebli från prisceremonin. Men att först ta emot en medalj och minuterna därefter kasta den ifrån sig, det får honom bara att framstå i nivå med en tvååring."

Nähää, Ara är inte en förebild som idrottsman! Nä nä, men att stå och ta den upp i krysset medan de pissar på en eftersom han som får guld har köpt sin medalj, det är att vara en förebild eller?


Sedan en som formligen stinker av PK och komplett frånvaro av kunskap, och möjligen maoism: "Tomas" skriver: "Och vad har ni för grunder för dessa påståenden. Det är klart nu när Kina är arrangör, då kan man försöka med alla möjliga ursäkter. Skamligt."

Jadu Tomas,
jag vet inte vad Jerry har för kunskaper men jag vet vad jag baserar mina på: kunskap om hur det går till i internationell kampsport och något så basalt som syn. Alla som fattar det minsta om brottning såg att Ara blev neddömd i den matchen!

Ara Abrahamian är en man av heder och ära som vågar stå upp för sig när en svinkorrupt organisation kommer med kuken smord och vill upp i krysset på honom. Han vägrar gå med på att bli behandlad som skit, och det ska han ha all heder för, inte skit från politiskt korrekta puckon som Elena, Carina och Tomas som inte fattar det första om vare sig brottning, heder eller ära.

Kommentarer
Postat av: Per

Hehehe, en svensk olympier i min smak. Helt rätt!Antar att det inte är så många som vet hur det gick till i en annan bedömningssport innan de elektriska träffindikeringen, nämligen fäktning. helt meningslöst för folk som inte var ett namn att tävla.

2008-08-14 @ 22:16:56
Postat av: nicklas eriksson

Jag tycker iofs att bedömningssporter är helt meningslösa ö.h.t. Där påförs helt subjektivt ett "konstnärligt" perspektiv på idrott som inte har någon plats annat än i trötta Ötergren-romaner.

2008-08-15 @ 14:21:01
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: HairySwede

His actions were completely unacceptable and were a disgrace to Sweden. The rest of the world sees him as just another spoiled athlete who didn't get his way.om man ska spela spelet så ska man tåla spelet

Postat av: Johannes

Hairy sweden// Tåla att bli bortdömd av en korrupt domare? Han kan väl inte hjälpa att hela jävla organisationen är korrupt. Det enda han vill göra är ju att brottas!Klockrent inlägg, Nicklas!

2008-08-16 @ 00:23:25
URL: http://hannes2.blogg.se/
Postat av: Nicklas Eriksson

Hairy Swede, hoppas du alltid är redo att stå för det när det blir din tur att bli behandlad som skit.Jag skiter blankt i vad resten av världen ser honom som; jag ser honom som en som vågar stå upp och skratta idrottsmaffian rätt i ansiktet när de försöker pissa på honom.Johannes: tackar!

2008-08-16 @ 09:00:48
Postat av: Ohyra

Den hårige svensken har skrivit exakt samma sak (alltså exakt - copy+paste) i flera andra bloggar med.

Personligen skiter jag i brottning, speciellt i OS-sammanhang, mn nu är det ju intressant igen. Att hävda att man skämmer ut Sverige är lika korkat som att anta att det verkligen finns nåt där att skämma ut.

2008-08-16 @ 10:36:47
URL: http://ohyra.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Eller hur Ohyra!Antar att han just lärt sig klipp- och klistrafunktionen...

2008-08-16 @ 13:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0