Nu har jag dig, din orm!

Alla som med regelbundna mellanrum besöker "Politikerbloggen" vet att där härjar ett antal figurer som kallar sig P Pot, Bengan och Liberal-Konservativ Svensson.

Jag har
haft mina kontroverser med den här kisen (för det är han bakom alla de olika nicken, det bjuder han på genom att ständigt skriva på exakt samma sätt och använda samma uttryck) sedan jag bloggade på lo.se. Där kallade han sig för bl a Nickes fanclub.

Den här mannen visar upp många av de klassiska dragen hos en psykopat. Jag saxar från wiki:

" Wikipedia Hoppa till: navigering, sök Psykopati (från grek. psyche "själ", "liv" och pathos "lidande") är en personlighetsstörning som karaktäriseras av en brist eller total avsaknad av grundläggande sociala känslor, som medkänsla och empati. Personer med psykopati är utpräglat egoistiska. Psykopati har, trots bred användning som term inom psykiatri, ingen benämning i DSM-IV-TR eller ICD 10 - två av de vanligaste diagnostiska handböckerna inom psykiatri. Psykopati finns i skärningspunkten mellan narcissistisk, borderline och antisocial personlighetsstörning."

Den här personen uppvisar definitivt total avsaknad av grundläggande sociala känslor som medkänsla och empati och är utpräglat egoistisk. Det märker man direkt.

Wiki skriver vidare:

" * En ovanligt lång period av sängvätning i barndomen
* Grymhet mot djur tidigt i barndomen
* Pyromani och annan vandalism, som är allvarligare än vanliga "pojkstreck"
* Lögner "för skojs skull" för att driva med andra
* Skolk då barnet anser att hans egna nöjen är viktigare än skolan
* Stölder eftersom användning av andras ägodelar anses vara en självklar rätt
* Aggression mot omgivningen som "ska lyda"
* Förakt mot auktoriteter som psykopaten inte anser sig behöva lyda
"

Pissat i sängen, stulit eller skobbat vet jag givetvis inte om han har och självklart inte heller om han varit grym mot djur eller luntat för skojs skull, men av hans beteende på Politikerbloggen så vet jag att han ofta (konsekvent) ljuger om det han hatar, dvs arbetarrörelsen, alla grenar av det socialistiska trädet och vanliga människor som han inte anser vara lika bra som han är. Speciellt kvinnor angriper han mycket hårt.

Han vräker konstant ur sig olika påståenden som ska ställa mig som person (eller andra på bloggen) i dålig dager. Likaså klämmer han gång på gång fram en massa konstiga saker om att folk som röstar vänster är ointelligenta och att det skulle ha bekräftats av professor Sören Holmberg vid Göteborgs Universitet via hans väljaranalyser. Givetvis är det inte så, utan de mäter endast bildningsnivå, något som är helt omöjligt att dra sådana växlar på. Albert Einstien hade givetvis varit en väldigt intelligent människa även utan sin utbildning till exempel. De allra flesta gånger man pressar honom på länkar eller något annat som bekräftar hans påståenden låtsas han som om det regnar tills man själv letar upp det och bevisar för honom att han har fel.

Denne man kommer också ofta med rena och grova förolämpningar mot folk. Han använder sig av ett flertal olika härskartekniker för att trycka ner folk, och som tidigare nämnts är det särskilt kvinnliga kommentatorer och politiker angriper han extremt hårt.

Jag antar att det är en aggression mot de som inte lyder honom, som han anser vara mindre värda och inte tycker som han anser att de ska.

När bloggadministratören stryker hans inlägg blir han oerhört arg och går till så starka angrepp han vågar. Jag har också fått inlägg strukna och blivit sur över det då jag ansåg att det var orättmätigt, men köpte förklaringen jag fick. Den här snubben knallar bara på i ullstrumporna och upprepar mönstret.

Han envisas också med att kalla olika organisationer med en klar antifascistisk agenda och klart uttalade och uttryckta demokratiska värderingar för just fascister och antidemokrater. Se där hur bra det stämmer in när det är något han vill ska göra som han tycker men inte gör det, då vänder han på begreppen för att försöka smutskasta, och detta är konsekvent.

Men att
psykopati per automatik skulle ha ett samband med överlägsen intelligens motsäger han klart och tydligt. För nu har han lagt ut så många spår och pusselbitar åt mig att det inte längre var några problem att fundera ut vem han är, och det har jag gjort. Han har kommenterat här också.

Alla talar skånska, eller hur din förbannade orm?

Kommentarer
Postat av: Fredrich Legnemark

Finns gott om såna där i bloggosfären....Undrar om det är samma person/personer som härjar i dagens arbetes debattsektion?

http://www.dagensarbete.se/home/da/debatt.nsf/wwwFlatByDate?OpenView&start=1&count=25

2008-04-03 @ 18:15:24
URL: http://fredrich.vansterboras.se
Postat av: Calle

Vem är det då?

2008-04-03 @ 18:45:37
URL: http://www.calleb.blogg.se
Postat av: Calle

Nä, alla ska inte upp till Svampen, vi är ett rätt litet förbund men så små är vi inte :)

2008-04-03 @ 20:59:30
Postat av: Nicklas Eriksson

Fredrich, vilket av inläggen? Eller allihop? Han är helt manisk, så det är inte omöjligt.

Calle, det är inte svårt att lista ut.

2008-04-03 @ 22:50:29
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: leif

det är du som är ute och cyklar nicklas. du har ju inga sak argument utan bara arga ut fall mot oss liberaler. nej skaffa lite argument lägg ner känslo stormen och det blir nog en bättre debatt ska du se.

risken är bara att du blivit höger när du blivit förnufitg :D

2008-04-07 @ 08:26:58
Postat av: Nicklas Eriksson

Du säger det bra själv. leif (bengt?): "risken".

Nuff said.

2008-04-07 @ 16:12:52
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Fredrich Legnemark

Niklas; Du märker vilka, de byter pseudonym då och då, tydligen blev dom/han påkommen en gång med att ha ett gäng alias som höll med varandra.

Det sägs ju att sossarna har många människor i sina organisationer, att vänstern bortom sossarna har många organisationer för sina människor, men grotthögern har tamejfan många människor i sina människor.

2008-04-13 @ 02:18:48
URL: http://fredrich.vansterboras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0