Lillebror kom undan med blotta förskräckelsen!

Den Store Satan kan tacka sin danske målvakt Kim Christensen och att GAIS har så förbannat svårt för avslut för att de fick med sig en poäng ikväll!

I första halvlek dominerade GAIS som jag aldrig sett dem dominera, och jag har sett GAIS i snart tio år. I andra halvlek blev DSS bättre, men Grönsvart stod fortfarande upp som gaisare, och fast DSS var riktigt bra så kom de aldrig nära förutom ett bortdömt mål för att Pontus Wernbloom (vem annars?) hade spelat oschysst i straffområdet. Levon Pashayan hade lekstuga med DSS ytterbackar och Wanderson do Carmo var grym fram mot mål förutom avsluten då. "Störst, bäst och vackrast" Björn Andersson byttes in i mitten på andra, men kom inte riktigt till sin rätt. Prince Ekong jobbade som vanligt i det tysta, syntes inte men märktes hela tiden. Kapten Fredrik Lundgren vann i luften gång på gång.

27000 på läktarna, två smockfulla klacksektioner - då, men endast då funkar Ullevi som fotbollsarena.

Och!
Efter åtta år har vi som var där då fått hämnd sedan Tomas "Rosen" Rosenkvist på ett visserligen mycket fulare sätt fotade ner Pelle Blohm i vårderbyt 2000. Som för övrigt också blev oavgjort.

image27

Snygg mawashi jodan. Kunde inte ha satt den bättre själv. Rosenkvist satte dobbarna i fejan på Blohm, så det här är inte mycket att prata om egentligen.

Kommentarer
Postat av: Hampus Eckerman

jag såg ditt inlägg och hittade denna sida som jag aktivt har skrivit i och stödjer helhjärtat. Det är kampen för rättvisan det handlar om.
http://www.ubersite.com/m/33783
/Hampus ;-)

2008-04-18 @ 23:28:23
URL: http://motbilder.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0