Grattis Stockholm!

Oh sälla dag!

När man surfar in på dn.se får man se det här underbara budskapet! Kristina Axén-Olin avgår!

Ibland
är det synd att jag är nykterist, för jag hade fan tagit ett glas till middagen annars, när det nu finns något att fira.

Ulrika Bys tror att Axén-Olin avgår för att "hon kanske var för mänsklig". Ha! Kristina Axén-Olin är mänsklig som ett lokomotiv! Bara för att hon "hängde med sina barn vid Enskede IP" betyder inte det att människan någonsin visat vanligt folk någon som helst omtanke. Hon har varit en gammalmoderat av värsta klass hela sin karriär, totalt blind för vad den lilla människan behöver eller vill ha i vardagen (ungefär som vår egen Susanna Haby här i stan). Hon har haft sin årslön (minst) på banken och sitt fina hus och varit jävligt nöjd med det och med sedvanlig moderat ackuratess sett ned på alla som inte haft lika stor tur som hon själv.

Gratulerar
där uppe på Baksidan! Nu kan det inte bli sämre i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Johan

Nu blir jag förvirrad. Var för skulle Axén-Olin vara värre än någon annan moderat? Finns det någon annan moderat du föredrar framför henne? Tror du att hon kommer att ersättas av någon som kommer vara bättre ur ditt perspektiv?

Jag tvivlar ju på det.

2008-04-17 @ 10:14:06
URL: http://www.poetiskrattvisa.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

No need to be confused, Johan.

Som alla borgarelefanterna skriver idag så ÄR det ett stort avbräck för Högerpartiet. A-O ÄR en jävligt duktig politiker, sett ur deras perspektiv. Hon har varit förbannat driven, hon är kunnig och påläst, smart och vass som få. Nästan vad som än kommer efter henne kan bara vara sämre.

Drömmen vore ju Anna Kinberg-Batra! A-O:s raka motsats.

2008-04-17 @ 11:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0