Illa!

Illa är det!

Familjen Pinochet har släppts. Misstankarna kvarstår dock.

Kommentarer
Postat av: vladi

Hej igen! jag illa var det. Jag kommenterade med glädje nyheten på min blogg bara för att nästa dag mötas av den nyheten när jag surfade runt på chilenska tidningar, det är rena cirkusen. Som svar på din fråga, så säger vissa att man kremerat mördarens kvarlevor och spritt ut de över en av hans "parcela" (vet inte vad det heter på svenska) Los Boldos. Kan du spanska? Det finns ett klipp på youtube som visar hur äcklig inhuman den här tyrannen var. Det är i samband med Rodrigo Rojas och Carmen Gloria Quintana händelsen. Det var två ungdomar som militären hällde bensin över och tände eld på. Han kommenterar den händelsen, men man måste förstå spanska för att lägga märke till hans tonfall och despektiva sätt.

2007-10-07 @ 14:58:55
URL: http://vladde.pensando.se
Postat av: Anonym

Aha. Si, entiendo bastante mucho. Mi novia y su familia son chilenos.

2007-10-07 @ 16:56:58
Postat av: Vladi

Kolla då det här klippet och lyssna på odjuret. 1.43 in i videon försöker han förklara hur det kom sig att de två ungdomarna brändes. Inhuman som han var. Kolla hans kroppsspråk och total avsaknad av empati.
http://www.youtube.com/watch?v=VAL-J4fm76o

2007-10-07 @ 21:23:06
Postat av: Nicklas Eriksson

Sådana är de, fascisterna. De tycker ju bara att de räddar ekonomin... Människorna som skapar ekonomin och deras rikedomar är aldrig intressanta.

2007-10-07 @ 22:08:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0