En äkta glädjens dag!

Maud Olofsson kan kackla hur mycket hon vill om "glädjens dag" när välbeställda får rätt till skattesubventionerat tjänstefolk, idag var det en äkta glädjens dag för idag vann svenska folket, i alla fall den del av oss som tror på ett jämlikt samhälle en stor vinst.

De två små överklassglinen, skyldiga som synden, räddades inte av sin klassbakgrund! Pappas pengar hjälpte inte! Det tingsrätten inte var kapabel till att göra (läs för fega!) gjorde Svea Hovrätt och dömde de jävlarna till fyra års fängelse för grov våldtäkt!!! Jag är så glad att jag kan hjula runt lägenheten!!! Man är så van vid att Peter Althin eller Leif Silbersky eller någon annan satans lagvrängare får ut dem, men inte denna gång! Revansch! Deras överklaganden till HD blir bara en sak i luften eftersom HD bara tar upp mål där det inte finns prejudikat och det gör det i allra högsta grad här.

"Dom kommer ändå bara att få välja anstalt själva och ta någon bekväm nära hemma" sa Mia på jobbet lakoniskt idag. Men nej Mia, så kommer det inte att bli! För fyra års fängelse innebär riksanstalt, det vill säga Kumla, Norrköping, Tidaholm, Växjö eller Hall. Det kommer bli tre långa år i självvald isolering för de här små pojkarna, vana att få vad de vill och det de pekar på, för annars kommer de nog inte att vara så attraktiva när de blir utsläppta igen. Om de nu klarar gå ut för egen maskin då.

Kommentarer
Postat av: Calle

Hoppas bara att HD inte får någon flipp och frikänner dem.

2007-10-16 @ 22:32:40
Postat av: Nicklas Eriksson

Det kommer inte att gå dit. HD tar bara upp mål utan prejudikat. Det finns det tusen av i det här fallet.

2007-10-17 @ 15:36:30
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0