De flesta av oss vill inte ha er med!

Den ena av Miljöpartiets språkrör, Peter Eriksson, killen som inte ser några problem med trovärdigheten att köra runt i stadsjeep går ut och talar om att han inte vill regera ihop med vänsterpartiet om sossarna skulle få bilda regering nästa val.

Well, gissa vad Peter? De flesta sossar ser er som en kvarnsten kring halsen som vi måste dras med. De flesta vill till att börja med ha en ren sosseregering och i andra hand en regering bestående av socialdemokraterna och vänsterpartiet. De allra flesta av oss glömmer aldrig att ni gick ihop med borgarna och försämrade arbetsrätten!

Jag ser miljöpartiet
som ett borgerligt parti som vi tyvärr måste ha att släpa på. Jag kommer aldrig någonsin att lita på att ni inte snurrar som en nysmord vindflöjel och gör upp med borgarkolonnen istället i någon fråga som ni ser som "omodern!

Den dag ni åker
ur riksdagen kommer i alla fall inte jag att grina. Ett borgerligt parti mindre.

Kommentarer
Postat av: Calle

Många ser ju MP som ett sosseparti, eftersom stora delar av partiet är för någon slags medborgarlön. Skitflummigt! Det är ingen slump att de har en maskros som symbol, det passar. De dyker upp överallt och det går inte att bli av med dem!

2007-10-10 @ 20:44:57
URL: http://www.calleb.blogg.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Mmm men då stirrar sig många blinda på det där med medborgarlönen. Ett parti som försämrar arbetsrätten kan inte vara socialistiskt.

2007-10-10 @ 21:54:11
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Calle

Och ett parti som tycker att de som arbetar ska betala medborgarlöner åt folk som inte vill arbeta kan inte vara liberalt, kan man tycka.

2007-10-12 @ 19:56:28
URL: http://www.calleb.blogg.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Nej men borgerligt.

2007-10-12 @ 22:42:26
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0