Ida och UV is back on the pitch!

Ida Gabrielsson, förbundsordförande för Ung Vänster har öppnat sitt tidigare så tysta förbund. Hon skriver på svt.se/opinion, och hon gör det mycket bra! Tack kamrat Gabrielsson!

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=35188&a=96671arbetarperspektiv.blogg.se4&lid=puff_966936&lpos=lasMer

Kommentarer
Postat av: Cyron

Läste din kommentar på min blogg, om min kommentar på Svanbos blogg. Ganska komiskt att du väljer att skriva "fy fan för "mäniskor" som du", om mig. Jag har flyttat 100-tals mil runt om i riket för jobb, jag har
jobbat gratis för att bevisa min vilja och min kunskap för chefer. Gör man så, så får man jobb där man vill bo. Visst, jag har ingen liten unge som jag kan lyfta fram på Aftonbladet samtidigt som jag gråter ut om alla orättvisor i världen.
Men för fan!
Ingen tvingar henne att flytta, det enda är att om hon inte söker jobbet, så _RISKERAR_ hon att tappa a-kassan. För det är sånna som reglerna är. Söker man inte jobb - då startas en utredning om varför man inte sökte jobbet och sen fattas ett beslut om den arbetslöse ska få behålla a-kassan eller ej.
Idioten i Luleå får säkerligen behålla skiten. Hon får nog inte jobbet även fast hon söker det. Så vafan är problemet!?

2007-11-11 @ 15:02:16
URL: http://www.cyron.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Jag har också flyttat för att få jobb, det var mer din inställning när du kallade henne för "tjock" helt utan orsak jag reagerade mot.

Förtfarande fy fan för folk som du.

2007-11-11 @ 15:26:00
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Cyron

Nu tog du väl allt i lite, när du kallade mig för det största svinet? Anna Book är troligtvis Sveriges tjockaste kändis, och är man känd så får man tåla lite. Är man dessutom smällfet, ja... du förstår nog. Har hon problem med att folk hänvisar till hennes vikt i någon lista, så kan hon väl förfan banta?
Hur svårt ska det vara?
Suck, dagens kvinnor...

2007-11-12 @ 18:39:25
URL: http://www.cyron.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Du bara bevisar min tes att du är ett jävla arsle. Skickar sms till olyckliga människor du inte känner för att berätta hur fula de är! Det finns inga tvivel om att hur stor Anna Book än blir kommer du alltid att vara ett större ungsvin än henne.

2007-11-12 @ 18:42:15
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Vaileth

Cyron, var inte ledsen, denna bloggare irrar runt på många bloggar och kastar ur sig korkade frågor, otrevliga kommmentarer och andra underligheter. Hoppas att han inte är representativ för arbetarklassen bara. Funderar ärligt sagt att ringa Vänstern och fråga om det är denna kultur de odlar!

2007-11-13 @ 07:28:22
URL: http://ultravs.blogspot.com
Postat av: Nicklas Eriksson

Gör det. Jag är inte medlem.

Säger ju en del om dig, Vaileth, att ta parti för en ung sprättig lyckat brat som skickar sms till en olycksdrabbad kvinna för att berätta hur ful han tycker att hon är.

2007-11-13 @ 16:23:41
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se
Postat av: Nicklas

Noterar att den så kallade Vaileth aldrig svarade på den sista där. Konstigt, det sved väl när hon begrep att hon gjort bort sig riktigt ordentligt.

2007-11-18 @ 22:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0