Facklig seger!!!!

I dessa dagar av den fisförnäma överklassens fuskande och skäll på att de blir granskade är det viktigt att trycka på saker som verkligen är betydelsefulla: Videomix har fått avtal!!!

Grattis till de strejkande på Videomix från Arbetarperspektiv!

Det har
varit två månaders stenhård faclig kamp, de har fått utstå uselt väder, spott och spe från äckliga borgare som spottat på dem (jag vet väl hur det var utanför Briggen. Tyvärr spottade ingen på mig, det är lättare att vara kaxig mot en liten handelstjej än en stor ful hundrakilos tatuerad grovarbetarkille med rakat huvud liksom...) och låg inkomst, strejkersättningen är inte stor! Men nu har de VUNNIT! Enligt Videomix hemsida har deras vd tvingats på knä och ska nu skriva på ett avtal!!!

Den bittre Kent Olsson
hotar med att säga upp 20 anställda och stänga flera butiker eftersom han inte har råd med ett avtal gråter han. Konstigt med tanke på att han gjorde 13 miljoner i vinst förra året? Men de är väl investerade i något skatteparadis. Han gav också strejkbrytarna en bonus, så nog har han pengar alltid.

Kent Olsson har
enligt de anställda arbetarna lagt ut lögner om dem på hemsidan och misskött sina åtaganden som arbetsköpare å det grövsta, så det känns extra skönt att se en sånt praktexempel på svenskt näringslivs och borgerlighetens allra sämsta ansikten på fall.

Ett bra exempel
på facklig sammanhållning och hur bra det blir om vi arbetare är solidariska mot varandra.

Dagens fetaste känga
delas ut till de timanställda strejkbrytare och svartfötter som gjort det strejkbrytare alltid gör; sänkt arbetarkampen till träsknivå och förlängt konflikten med flera veckor istället för att gå ut till era arbetskamrater och lämna Kent Olsson därinne i sin mögiga videobutik. Nu får ni skörda frukterna av era kamraters slit utanför i ur och skur. Ni suger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0